Lad os tale sammen

 

Vi elsker at tale med mennesker, som deler vores interesse for sikkerhed. Hvis du vil vide mere, har feedback, spørgsmål eller noget helt fjerdre, så vil vi mægtigt gerne tale med dig.

Find et tidspunkt

Vi har gjort det nemt at komme i kontakt med os - nedenfor kan du se en kalender med ledige tidspunkter, så du kan finde et tidspunkt der passer dig.

Vores løfte: ingen PowerPoints

Hvis du ikke kan se en kalender nedenfor, så skyldes det at vi respekterer dine cookie-indstillinger. Send os en email i stedet!

 

Om NorthX

Vi grundlagde NorthX fordi vi selv har været på kunde-siden. Vi ved fra personlig erfaring, hvor svært det kan være at forene politikker og principper med den praktiske, daglige security operations. Og så har vi lært på den hårde måde, hvorfor det er altafgørende at vide hvilke enheder der egentlig er koblet på netværket, og hvordan man prioriterer når alt ser ud til at være vigtigt.

Da vi startede i begyndelsen af 2020, fandt vi hurtigt en kundebase der beviste at vores ide var værd at forfølge, og begyndte at udvikle vores metodik. Den er nu blevet forfinet over tid, og udgør et værdifuldt referencegrundlag for både planlægning, design, implementering og drift.

I dag er vi nået til et sted, hvor vi kan tilbyde vores kunder en komplet portefølje indenfor vulnerability management – både teknologi, vejledning, implementering og drift. Vores kunder er primært i Danmark, men vi ser øget interesse fra det øvrige Skandinavien.

Vi prioriterer at lære nyt, og elsker at tale med alle der har interesse for og holdninger til informationssikkerhed generelt. Vi søger også efter nye kolleger, som deler vores ønske om at gøre verden til et mere sikkert sted. Hvis du passer på én eller flere af disse beskrivelser, så tag endelig kontakt.

Navn

Ronni Hessellund

Founder
Navn

John Akselbo

Founder